Apple en Intel gøre computere

Apple Mac er nu synonymt med skønhed, elegance og en synergi med anybogy’s hjem eller kontormiljø. Det har været en lang vej for det CEO, Steve Jobs, der har haft til at omdanne virksomheden over et kort tidsrum af 10 år.

Det er begyndt med udgivelsen af iMac og blå og hvid G3, som begge udvalgte nye processorer og radikale designændringer, der tog dem fra normen computing i en beige boks. Funky farver, Roman case design og banebrydende tilføjelser gav mac en forkant, når det kom til computere. Prisstrukturerne ændret så meget som connectivity egenskaber, hvilket fører til en vældig stigning i salget. Kombineret med iPod, Apple Computer Inc kiggede sæt til at revolutionere computerindustrien, ligesom det gjorde tilbage i 1984.

I det fortsatte magtovertagelse, Apple har ændret en række ting i deres design, levering og evnen til at behage forbrugeren. Den seneste ændring er bare så fantastisk og har, om nogle Apple Mac-computere en husstand navn. Brug af Intel Core Duo chips i deres seneste linje af iMacs og høje ende desktops har øget salg af så mange mennesker til at køre Windows i oprindelig tilstand på deres computere lige så nemt som de kører OS X. Sleek, moderne design, serial ata-drev, DDR-hukommelse og hurtige optiske drev koblet sammen med høje ende grafikkort giver mac en kant mod den hurtigste PC computere. Kombineret med det er en sag, der ikke kan matches af nogen PC producent. I realiteten, især i USA er Mac konge.

Tilslutningsmuligheder overgår stadig, at af Windows-baserede PC computere. Med OS X, kan Æble Mac maskiner tilsluttes direkte til internettet lige ud af boksen. Det sværeste keying i din Internetudbyders detaljer, som du er styret gennem af Apples nye tilgang til menneskelig interaktion. I modsætning til windows, har vi altid holdt faktum at Apple ingeniører tænke over, hvordan brugerne vil interagere med deres computere og derefter designe software omkring dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.