De ti nøgler til maksimering medarbejder ydeevne

1. Lad folk vide, hvad du forventer. Hvis folk ved, hvad der forventes af dem, det er hvad de vil gøre – hvis de ikke ved, hvad der forventes, vil de gøre noget andet. Kommunikere klart og utvetydigt ydeevne forventninger og holde folk ansvarlige for deres præstation.
2. være en systemer tænker. Minde folk om deres forbundethed og at noget sker i et område påvirker alle andre områder. Hvis folk ved, hvordan, hvad de gør virkninger på andre, de vil prøve hårdere at gøre det godt.
3. holde folk orienteret. Må ikke antage, at andre kan læse dine tanker. Hvis der er noget på færde, lad dem på det. Uden oplysninger folk opfinde det og den menneskelige tendens er at tænke værst. Et godt timede ord kan forhindre en masse bekymringer.
4. Lad folk “egne” deres job. Husk din første bil og hvordan du mente om at eje det og hvor hårdt du har arbejdet for at holde det rent og i god køreklar stand? Godt holde det samme gælder for folks arbejdspladser. Hvis folk føler ejerskab til deres job, vil jo hårdere de forsøge at tage sig af det og gøre det godt.
5. oprette en feedback kultur. Tingene går galt nok ikke mere end fem eller ti procent af tiden endnu vi tilbringe halvfems procent af vores tid, belabouring disse par ting. Vi sandsynligvis kun bruger ti procent af vores energi, taler om halvfems procent af ting, der er gjort godt. Bruger mere tid på at give feedback om de positive resultater gør det nemmere at tale med folk om dem, der er negative. Videregive et godt ord om nogen eller give fortjent ros eller anerkendelse mindske ikke du på nogen måde. Det tager ikke nogen lys fra din stearinlys lys en andens. Feedback er virkelig morgenmad af mestre og mennesker, der føler at mestre opfører sig som champions.
6. del din magt. Altid når jeg beder folk i min uddannelse sessioner, der har magt i rummet pege de på mig. I et omfang, der er sandt. Jeg har magt men kun hvis gruppen giver det til mig. Når vi får magt, er der en forventning om at vi vil bruge det ansvarligt. Mennesker, der bruger magt ansvarligt shun manipulation og intimidering og fokus på hvad de kan give til andre og ikke på hvad de kan få. De deler deres magt, for at give andre mulighed for at påvirke begivenheder og situationer. Og ligesom den bibelske retning om “casting dit brød på vandene,” tilbagevenden er tusind gange. Dem, med hvem magten er delt give det tilbage i større foranstaltning og den gensidige evne til at påvirke forstærkes. Simply put, er strøm delt magt vundet.
7. træner ikke spillere blive fyret. Når et sportshold udfører dårligt, er træneren fyret, ikke spillerne. Og aktører, ikke den generelle manager, fyre træneren. Hvordan alt dette arbejde? Ganske enkelt træneren undlader at give de betingelser, der motiverer spillere til at maksimere deres ydeevne, og som et resultat, de spiller bare hårdt nok til at holde deres job. “Forkælet atleter,” du kunne sige. “De penge, de gør bør være nok til at motivere dem!” Hvilket fører til ottende nøglen:
8. penge kun holder dem kommer tilbage. Tage det væk og de kommer ikke ind på alle, men mere af det ikke vil gøre noget for at gøre dem arbejde eller spille hårdere.
9. behandling af dit folk som frivillige. Har du nogensinde lagt mærke til hvor hårdt frivillige arbejde, hvor engagerede de fleste af dem er, hvor meget tid, de giver til deres frivillige organisationer? Hvorfor er det? Vel mest fordi andre anerkender og værdsætter deres færdigheder. Ofte frivillige givet vigtige arbejdspladser, der har stort ansvar. Anerkendelse og muligheder er hvad drev frivillige. Behandle de mennesker, der arbejder sammen med dig som frivillige og resultaterne vil forbløffe dig.
10. og endelig huske, at der sker, mens du er der ikke noget–det er, hvad der sker, når ikke du der der tæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.