Kredit rapport–5 hemmeligheder kredit-bureauer ikke ønsker du skal vide

Hvis du har nogensinde anvendt for et lån eller kreditkort, er chancer din långiver erhvervet og undersøgt en kopi af din kredit rapport inden den beslutter at give dig kredit eller ej.

Rapporten”kredit” er en registrering af din kredithistorie og det er udarbejdet af agenturer kaldet “Kredit-bureauer” eller “Forbruger rapportering kontorer.” Disse er private organisationer og har ingen tilknytning til de Forenede Stater (eller nogen) regering. Der er 3 store kredit-bureauer i USA (2 i Canada) og deres navne er Experian, EquiFax, og Trans Union.

Vidste du, at kreditoplysningsbureauer er en multi-milliard dollar industri, et år? Det er sandt! Kredit-bureauer er for-profit organisationer, at genererer milliarder af dollars i indtægter hvert år sælger kopier af kreditrapporter til kreditorer og mailing-lister.

Din kredit rapport påvirker mere end din økonomiske liv. Det kan påvirke din uddannelse, karriere og endda dine relationer. Din kredit rapport bruges ikke kun af långivere og kreditorer, men også af auto, liv, og hjem forsikringsselskaber, fremtidige arbejdsgivere og endda nogle uddannelsesinstitutioner. Det påvirker renten betaler du på alt!

Så som du kan se, kan din kredit rapport har en afgørende indvirkning på mange facetter af dit liv. For eksempel på grund af en dårlig kredit rapport kunne du blive tvunget til at betale tusindvis af dollars mere i renter på lån over livet i dit hjem realkreditlån. Dette er ikke en overdrivelse!

Da kredit-bureauer forberede og distribuere din kredit rapport til långivere, udøve de klart en stor magt over både din økonomiske og personlige liv. Men det ville være en alvorlig fejltagelse at blive intimideret af dem, eller tror, at du har intet andet valg men leve med de negative virkninger af en dårlig kredit rapport.

Faktisk, er der masser du kan gøre!

Husk altid; Viden er magt! Der er et par fakta kredit-bureauer ville snarere du ikke kender. Lad os tage et kig på dem, og du vil se hvorfor.

1. kredit rapporter er fyldt med fejl!

Det vil sandsynligvis forbløffe dig mulighed for at lære procentdelen af kreditrapporter, der indeholder fejl. Mens der synes at være nogle uenighed, skønner vifte fra 1 ud af hver 3 (på den lave ende) til så højt som 90%! Her er en “nedslidt” på skøn.

Procentdel af kreditrapporter end indeholder fejl

Attorney General af NY 1/3

Forbrugere Union 48%

USA ‘s kongres 1/2

Charles Givens organisation 90%

Så uanset hvem du tror, det er klart på den måde har for mange kreditrapporter fejl. Så selv hvis du tror, du har god kredit, kan det godt værd at bruge tid til at få en kopi af din kredit rapport og tage en grundig kig på den.

2. lov er på din side!

I 1972 vedtog Kongressen Fair Credit Reporting Act (FCRA) for at begrænse misbrug af kredit-bureauer. FCRA er den styrende forbundslov om spørgsmålet om credit reporting.

Under FCRA har du ret til at bestride negative oplysninger i din kredit rapport. Kredit-bureauer har så 30 dage til at kontrollere de bestridte oplysninger med kreditor. Hvis de ikke kan (eller ikke) kontrollere de bestridte oplysninger inden for 30 dage, skal det blive slettet fra din kredit rapport.

3. selv nøjagtige data i din kredit rapport skal slettes, hvis det ikke er bekræftet.

Hvis du har gjort noget forskning i kredit reparation har du uden tvivl kørt på tværs af udtalelser i retning af “Negative data i din kredit rapport, der er nøjagtig kan ikke fjernes.” Som anført ovenfor, fastsætter FCRA omstridte oplysninger skal verificeres inden for 30 dage, der skal slettes. “Bevisbyrden” (i en vis forstand), er på kredit-bureauer.

4. kredit reparation fungerer i de fleste tilfælde!

Vil du høre alle slags meninger om, hvorvidt “kredit reparation” (dvs. indsats for at forbedre din kredit rapport) kan blive en succes. Sandheden er, credit reparation ikke virker altid perfekt. Men i næsten alle tilfælde processen af kredit reparation vil resultere i mindst nogle forbedring i din kredit score, og oftest denne forbedring er væsentlig. Så kredit reparation virker!

Nu kan du være undrende, hvorfor reparere din kredit score ville være til nogen bekymring for kredit-bureauer. Efter alt, ikke de tjene penge ved at indsamle og distribuere kreditrapporter uanset om disse rapporter er negativ eller positiv?

Nå, ja de gør, men… de gør også penge (mange penge) sælger navne på folk med dårlig kredit, til kreditorer, som har en særlig interesse i disse folk.

Så hvorfor ønsker nogle kreditorer ønsker at genere med mennesker, der har dårlig kredit? Fordi de ved, de kan opkræve højere renter til disse mennesker, fordi “dårlig kredit risiciene” har intet andet valg end at betale disse ublu priser eller give afkald på kredit helt!

Derudover undersøger omstridte oplysninger omkostninger kredit-bureauer tid, mandskab og penge. De har intet at vinde, og masser at tabe, når folk tager initiativ og tvist negative oplysninger på deres kredit rapport.

5. det er helt lovligt at ansætte tredjeparts hjælp til at reparere din kredit.

Der er masser af “Kredit reparation agenturer” der vil hjælpe dig reparere din kredit. Men hvis en kredit-bureauet selv mistænkte du bruger dette agentur, det er sandsynligt, de vil forsøge at afskrække dig fra at gøre det. I nogle tilfælde vil de endda gå så langt at sende dig et brev om, at anvendelse af sådanne agenturer er ulovlig.

Sådanne udtalelser er (for at sige det så høfligt som muligt) skrald! I virkeligheden er der love, der regulerer disse agenturer. Nu eksisterer love ikke for at regulere ulovlig aktivitet, undtagen for at forbyde det! Hvornår var sidste gang du så love, der regulerer hvad kokain forhandlere skal operere inden for loven?

Atter reparere en dårlig kredit rapport netop ikke i den bedste interesse for de store kredit-bureauer. Men medmindre du tilfældigvis er administrerende direktør for en af disse bureauer, det vigtigste spørgsmål du er bekymret som “Hvad er i min bedste interesse?”

Først og fremmest, få en kopi af din kredit rapport og undersøge det. Du kan få en gratis kopi af din rapport på

For det andet tage skridt til at forbedre din kredit rapport. Du kan gå om det på to måder.

1. leje tredjeparts hjælp.

Hvis reparation af dit eget kredit rapport lyder for truende, er der masser af kredit reparation agenturer, der vil gøre det for dig. Men hvis du tager denne fremgangsmåde, der er tre ting, du behøver at vide.

Først, de er ikke billige. Forvent at betale fra $2.500 til $5.000 for en advokat eller $795 til $2.000 eller mere for en kredit reparation agentur. For det andet, de ikke altid gør det rigtigt! Nogle vil lykkes at få de negative oplysninger om din kredit rapport fjernet samtidig faktisk gøre skade på din “kredit score” (et beregnet tal bruges af kreditorer til at evaluere dig kreditværdighed.) Endelig, mange er ren og skær svindel!

Det er ikke til at sige du ikke skal ansætte tredjeparts hjælp. Hvis du gør din “arbejder”, bede om referencer, og vælge omhyggeligt en velrenommeret kredit reparation agentur, vil du være meget bedre stillet end hvis du havde gjort noget. Still, hvis du er villig til at gøre lidt arbejde, der er et langt bedre alternativ.

2. reparation du egen kredit rapport.

Alle kan lave deres egen kredit rapport. Hvis du kan skrive et par bogstaver, adresse, stempel og indlevere dem du kan reparere dit eget kredit. Der er masser af gode bøger til rådighed, der kan gå du troede hele proceduren, og når du er færdig en lille undersøgelse, du vil blive overrasket over hvor nemt processen er.

Dårlig kredit vil koste dig mange tusindvis af dollars og grænseløs angst. Selvom du har fair credit, kunne fastsættelse du kredit stadig spare dig for tusindvis i rentebetalinger gennem årene.

Få en god bog om emnet af kredit reparation, og komme i gang om fastsættelse af din kredit rapport i dag! Og ikke blive skræmt af kredit-bureauer. Husk, at loven er på din side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.